23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMicrosoft Flight Simulator, 10 disk ile gelecek!

Microsoft Flight Simulator, 10 disk ile gelecek!

18 Ağustos‘ta raflardaki yerini alacak ve uzun süre meraklılarının heyecanla beklediği Microsoft Flight Simulator hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Buna göre oyunun fiziksel sürümü tam 10 adet çift katman DVD ile satışa sunulacak. Arşivciler ve kolleksiyoncular için önemli olan kutulu sürümün, Blu-ray disklerin bile sıradanlaştığı günümüzde DVD formatında gelecek olması biraz yadırganabilir. Oyunun sistemlerde 150 GB alan kaplayacağını da ekleyelim.

 {youtube}https://youtu.be/TYqJALPVn0Y{/youtube}

Oyunu bilgisayarlarında sorunsuz bir şekilde oynamak isteyen kullanıcılar en az Ryzen 1200 ayarında bir işlemci, Radeon RX 570 ve 8 GB sistem belleğine ihtiyaç duyacaklar. Cloud servisi için en düşük bağlantı ise 5 Mbps olarak belirtilmiş. Elbette oyunun ‘ideal‘ olarak açıklanan gereksinimleri oldukça iddialı. Zira sorunsuz bir oyun deneyimi için Ryzen 7 Pro 2700X veya Intel i7 9800X ayarında bir işlemci, Radeon VII veya RTX 2080 ayarında bir ekran kartı ile 32 GB sistem belleği öneriliyor. Oyunun sistemlerde kaplayacağı alan ise 150 GB olarak belirtilmiş.

Bildiğiniz üzere Microsoft oyunda şehirlerin gerçek zamanlı olarak yüklenmesi için Bing haritalarını Cloud üzerinden yükleyecek. Bu amaçla iki petabayttan fazla veriye buluttan erişilebileceği söyleniyor. Bunun için önerilen bağlantı hızı ise 50 Mbps ki bu da ülkemiz şartlarında oldukça sıkıntılı bir durum.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -