22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI'dan Z590 ve B560 Promosyonu

MSI’dan Z590 ve B560 Promosyonu

MSI bugün duyurduğu “Sonsuzluk ve Ötesine” promosyonu ile seçili MSI Z590 veya B560 anakart ve Sıvı soğutmadan oluşan Dual Combo veya Anakart ve 10.nesil ya da 11.nesil CPU’dan oluşan Dual Combo paketleri satın alanlara 580 TL‘ye varan para iadesi veriyor. Para iadesi promosyonu yanında Shout Out for MSI promosyonuna da katılmanız halinde toplamda 880 TL‘ye varan ödül kazanmak mümkün.

Promosyon 3 Mayıs 2021 (Yerel saatle 00:01) – 31 Mayıs 2021 (Yerel saatle 23:59) tarihleri arasında geçerli. Promosyona uygun bir alışveriş yaptıktan sonra promosyon web sitesinden ödül için talep işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Combo Set ödül talebi için belirtilen kombinasyonlarda bir adet yeni ve promosyona uygun MSI Z590 veya B560 anakart ve bir adet yeni ve promosyona uygun K veya R serisi Sıvı Soğutma ürünü; ya da bir adet yeni ve promosyona uygun 10.nesil veya 11.nesil CPU ürününü promosyona katılan MSI satıcılarından tek faturada satın alın.

• Shout Out for MSI – Sizin ürün incelemeniz, başka birine ihtiyacı olduğu güvenceyi verebilir. Bir inceleme yazın ve incelemenizin bağlantısını bizimle paylaşın; biz de size havalı bir ödülle teşekkür edelim.
• MSI Ödül Programı – Ürün inceleyin, arkadaşınıza tavsiye edin, ya da diğer etkinliklere katılarak 500 puana kadar bonus kazanın. Şimdi kaydolun, özel avantajlardan faydalanmaya hemen başlayın!

Daha fazla bilgi için: https://www.msi.com/Promotion/to-infinity-and-beyond-cashback-2021

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -