22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI, FPS oyuncuları için tasarladığı ilk kablosuz hafif oyuncu faresini duyurdu

MSI, FPS oyuncuları için tasarladığı ilk kablosuz hafif oyuncu faresini duyurdu

MSI, CLUTCH GM41 LIGHTWEIGHT WIRELESS oyuncu faresini duyurdu. Bu model şirketin hafif ve kablosuz oyuncu faresi ürünlerine attığı ilk adım olarak değerlendiriliyor. Adından da anlaşılacağı gibi ürün, rekabetçi oyunlar için uygun hafif malzemelerden kablosuz bağlantı özelliği ile üretilmiş. Bu tür ürünler son zamanlarda özellikle kablo sürtünmesi nedeniyle ağırlaşmayan, çevik bir fare arayan FPS oyuncuları arasında popüler.

Yeni duyurulan kablosuz versiyon aynı simetrik tasarım, aynı hafif plastik malzeme ve aynı özellikleri yalnızca 74 gram ağırlığında bir kasa ve dahili batarya ile sunmakta. Farenin alt kısımında bulunan PTFE malzemeden üretilmiş kaydırıcı tabanlar yüzeylerde akıcı hareket etmesini sağlarken kauçuk yan kavrama alanları elinizde sıkıca tutmanıza olanak tanıyor. 2.4G kablosuz teknolojisinin en yeni özellikleri de bu sürüme dahil edildi. Böylece piyasadaki tipik kablosuz farelere göre 10 kat daha hızlı, 1 ms tepki süresi sunuyor.

Batarya süresi 80 saate kadar uzayan CLUTCH GM41 LIGHTWEIGHT WIRELESS, yalnızca 90 dakikada tam şarj olabiliyor. Ancak hemen oyuna dönmek zorundaysanız 10 dakika içinde 9 saatlik şarj süresi elde edebilirsiniz. Alternatif olarak birlikte gelen USB kablosunu doğrudan farenize takarak kablolu olarak da kullanmanız mümkün. Belirtilen batarya süresi çevresel koşullara göre değişiklik gösterebilir.

Clutch GM41 LIGHTWEIGHT WIRELESS farenin kalbinde, 20000 DPI hassasiyet ve 400 IPS hareket takip özelliğine sahip PIXART PAW-3370 sensör bulunuyor. DPI denetimini cihazın üst kısmına koymak daha fazla malzeme ve devre anlamına geldiğinden, DPI değiştirme anahtarı ağırlığı azaltmak amacıyla farenin alt kısmına yerleştirildi. Sol ve sağ düğmelerin alt kısmında 60 milyon tıklama testinden geçen son derece dayanıklı OMRON anahtarlar mevcut. MSI Dragon Center yazılımı üzerinden RGB ışıklandırma da dahil olmak üzere birçok özelleştirme ve ayar yapılabiliyor.

Fare ile birlikte bir USB dongle, özel şarj istasyonu ve kablo ile oynamak isteyenler için sürtünme oranı son derece düşük bir FRIXION FREE kablo geliyor. Fare üzerinde USB kablosunun doğrudan girebileceği bir yuva ve seyahat sırasında kolaylık amacıyla USB dongle için bir hazne tasarlandı.

Teknik Özellikler

– PIXART PAW3370 sensör
– 20000 DPI hassasiyet (max) / 50G ivmelenme / 400 IPS takip
– En az 60 milyon tıklama ömrüne sahip OMRON anahtarlar
– 74 gram toplam ağırlık
– Up to 9 saate kadar batarya süresi, 90 dakika tam şarj süresi
– Simetrik sağ-sol el uyumlu tasarım
– Dragon Center desteği ile özelleştirme (RGB ışıklandırma dahil)
– Şarj istasyonu, USB kablosuz 2.4G verici, FRIXION FREE CABLE kablo dahil

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -