22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI, profesyonel monitörleri ile yelpazesini genişletiyor

MSI, profesyonel monitörleri ile yelpazesini genişletiyor

MSI, her tip kullanıcı için yüksek performansa sahip ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. MSI PRO serisi monitörler, hem ticari, hem de profesyonel kullanım için tasarlanmış. Güvenilir ve dayanıklı malzemelerden üretilen ve her duruma uyum sağlamak için özel olarak optimize edilen bu cihazlar, görsel deneyiminiz için yeni bir alternatif oluşturuyor.

PRO MP241: IPS PANELE SAHİP PROFESYONEL MONİTÖR

PRO MP241, tüm ihtiyacınızı karşılayabilecek tek profesyonel monitör. IPS 23.8” IPS ekranı ve 1080p Full HD çözünürlüğü ile PRO MP241 istediğiniz her görüntüyü, istediğiniz her şekilde izleme fırsatı vermekte. IPS sınıfı görüntü paneli, ekrandaki renkleri ve parlaklığı anında optimize ederek video düzenlerken bile her detayı en iyi şekilde görmenizi sağlıyor.

23.8″ ekran boyutu yalnızca iç mekan tasarımları, programlama, kodlama ve web tasarımı için değil, aynı zamanda uygulamaları ve büyük tabloları da rahatlıkla görebilmeniz için ideal. Online konferans görüşmeleri ile evinizden çalışırken, boş zamanlarınızın keyfini çıkarırken, Full HD (1920×1080) çözünürlükte canlı yayın yaparken ve video konferanslarınızda son derece akıcı bir deneyim yaşayacaksınız.

GÖZLERİNİZİ KORUYAN ANTI-GLARE TASARIMA SAHİP ÖZEL DISPLAY KIT YAZILIMI

MSI’ın özel Display Kit yazılımı, iş ve eğlencede en iyi yardımcınız olacak. Pencere bölme, renk ayarları, göz koruma modu gibi birçok özelliği ile yaşamınızı kolaylaştıran birçok araç ile geliyor. Anti-glare özelliği sayesinde ekrandan yansıyan ışığı keserek gözleriniz yorulmadan daha uzun süre rahat bir şekilde çalışmanıza ve oynamanıza olanak tanır. PRO MP241 ayrıca ayarlanabilir tabanı sayesinde kendiniz için en uygun izleme ve çalışma açısını bulmanıza yardımcı olarak hem yaptığınız işe %100 odaklanmanızı kolaylaştırır, hem de gününüzün daha mutlu geçmesini sağlamayı hedefliyor.

MSI CUBI 5 MINI PC İLE MÜKEMMEL UYUM

Daha kısa sürede daha fazla iş yapmanız mı gerekiyor? Ekranda çok fazla bilgiye mi bakıyorsunuz? Stres yapmayın. DisplayPort ve HDMI girişleri sayesinde Cubi 5, çift monitör desteği ile yardımınıza koşuyor. Boyutları nedeniyle ufak, hatta minik diyebilirsiniz, fakat Cubi 5, yalnızca 0.66 litre hacmine rağmen Intel 10.nesil işlemci, Ultra yüksek tanımlı grafikler ve USB-C uyumluluğuna sahip ilk mini PC olma özelliğini taşıyor ve VESA uyumlu monitörünüzün arkasında ustaca saklanabiliyor. Onu PRO MP241 monitörünüzün arkasına monte ederek hem daha estetik, hem de daha düzenli bir çalışma ortamına sahip olabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınızı açmak için monitörünüzün arkasına uzanmanıza da gerek yok. Güne başlamak için harici güç düğmesine basmanız yeterli. Artık tüm projelerinizi aynı anda yürütebilmek, birçok web sitesini aynı anda açıp görüntülemek için mükemmel bir yardımcınız var.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -