22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI, Vigor serisi oyuncu klavye ve mouse modellerini duyurdu

MSI, Vigor serisi oyuncu klavye ve mouse modellerini duyurdu

MSI, keyifli bir oyun deneyimi yaşamak isteyen ana akım oyunculara daha fazla seçenek sunmak için VIGOR GK50 ELITE serisi Gaming klavye, CLUTCH GM08 Gaming fare ve VIGOR WR01 bilek desteği ürünlerini duyurdu. 

GK50 ELITE, iki farklı mekanik anahtar seçeneği ile geliyor. Kailh kutu beyaz ve Kailh mavi. Her iki anahtar da klik özelliğine sahip; yani her ikisinde de işitsel ve taktik geri bildirim mevcut. Kutu beyaz anahtar daha yüksek kararlılık ve daha keskin bir ses ve klavye deneyimini en az 80 milyon tuşlama ömrü ve IP56 su ve toz dayanıklılığı ile sunuyor. 

‧ Konforlu Yüksek-alçak tuş kapağı tasarımı:
Oyun cihazınızın ışıklandırmasını ince ayarlarla özelleştirin; profiller ve makrolar oluşturun; tüm RGB donanımlarınızı Dragon Center ile senkronize edin.

‧ Uçak sınıfı Aluminyum:
Fırçalı anodize aluminyum kasası bu klavyeyi son derece dayanıklı yapıyor. Böylece en yoğun oyun seanslarında bile sarsılmaz bir komuta merkezine sahipsiniz.

‧Çarpıcı Per-Key RGB ışıklandırma ve çeşitli efektler:
VIGOR GK50 ELITE, her tuşta bağımsız RGB ışıklandırma ve en az 8 efekt önayarı klavye üzerinden tek tuşla aktifleştirme olanağı sunuyor. Numlock ve Caps uyarı ışıkları da klavyenizin efektleri ile %100 uyumlu.

‧ Savaşta konumunuzu koruyun:
Boşluk tuşunun hemen altında yer alan son derece sabit tabanı Gaming Base ile klavyenizin oyun ve yazma sırasında kaymasını önleyerek performansını arttırır.

‧Hızlı denetim için Hotkey tuşları:
Özel tuşlar sayesinde ışıklandırma hızı, yönü ve şeklini kolayca değiştirebilirsiniz. En üst sırada ise ses yükeskliği, medya kontrollerini çalıştıran hotkey tuşları bulunuyor.

Dragon Center Desteği:
Dragon Center yazılımının son sürümü ile tarzınızı tamamen benzersiz kılacak özelleştirmeleri yapabilirsiniz.

Clutch GM08 ise ayarlanabilir ağırlık ile oyunda mükemmel kontrol arayan oyuncular için tasarlanmış. Hem sağ, hem de sol el için simetrik yapıda tasarlanan bu oyuncu faresi, tırtıklı yüzeye sahip tekerleği ve konforlu bir tutuş sağlayan yan yüzeyleri ile size hatasız bir kontrol sunuyor.

Yüksek kesinliğe sahip optik sensör:
PixArt PAW 3519 optik sensörü, 4200 DPI* çözünürlüğe kadar destek verir. Bu sayede hem daha hızlı, hem de daha keskin nişan alabilirsiniz.

‧ Dayanıklı yapı:
10 milyonun üzerinde tıklamaya karşı test edilmiş anahtarları ve altın kaplamalı USB konnektörü sayesinde yıllarca kullanabilirsiniz.

‧ Ayarlanabilir ağırlık sistemi:
Farenizi istediğiniz gibi hafifleştirebilir ya da ağırlaştırabilirsiniz.

‧ Anında değiştirin:
5 önayar ile DPI değerleriniz arasında gezinebilir, her durum için en uygun çözünürlüğü kullanabilirsiniz.
* DPI önayarları donanımsal olarak 3200 DPI’a kadardır. Maksimum DPI ise yazılımsal olarak 4200’dür.

MSI’ın bir diğer ürünü ise VIGOR WR01, ergonomik şekli ile oyunculara her boyutta klavyeyi kullanırken optimal konfor sunmak üzere tasarlanmış. Pürüzsüz ve hoş dokunuşlu kumaş yüzeyi, antibakteriyel kaplamalsı likralı ipek satenden üretildi. Özel hafızalı köpük yapısı, oyuncuların bileklerini uzun oyun seanslarında serin ve rahat tutmak üzere tasarlandı. Kauçuk tabanı ise nefes alan kaymaz yapısı ile masanızın üzerinde sabit durmasını sağlıyor.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -