14.1 C
İstanbul
17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaHaberlerNVIDIA GeForce 460.79 Game Ready sürücüsü çıktı

NVIDIA GeForce 460.79 Game Ready sürücüsü çıktı

NVIDIA, GeForce Game Ready sürücülerinin en son sürümünü yayınladı. Sürüm 460.79, yılın en çok beklenen oyunu olan Cyberpunk 2077 için DLSS ve RTX ışın izleme desteği de dahil olmak üzere optimizasyon sunuyor. Ayrıca Windows 10 için RTX ile Minecraft için ilk gün optimizasyonu da bu sürücüye dahil edilmiş. 

GeForce 460.79 WHQL ile düzeltilen sorunlar arasında Forza Motorsport 7‘de görülen grafiksel hatalar ile bazı yüksek yenileme oranına sahip ekranlarda görülen RGB’den ycbcr422’ye geçerken değişen ekran rengi sorunu yer alıyor. Yine 3 ekranda Surround ile G-Sync yapılandırmalarında bazı oyunların başlangıçta donma sorunu giderilmiş. Ek olarak NVAPI’nin RTX 30 serisi GPU’lar için yanlış bir Tensor çekirdek kullanmasına neden olan bir sorun da düzeltiliyor. 1088 piksel genişliğe sahip videoların oynatılmasında MPC-HC’nin çökmesi sorunu ve 5K ekranlarla belirli ekran ayarları da düzeltilen sorunlar arasında yer alıyor. Son olarak NVIDIA, G-Sync uyumlu ekran listesi de genişletilmiş.

DOWNLOAD: NVIDIA GeForce 460.79 WHQL

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -