22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNVIDIA GeForce 465.89 Game Ready sürücüsü Resizable BAR ile geldi

NVIDIA GeForce 465.89 Game Ready sürücüsü Resizable BAR ile geldi

NVIDIA bugün GeForce yazılımının en son sürümünü yayınladı. Sürüm 465.89 WHQL, ışın izleme destekli DiRT 5 güncellemesi için optimizasyon ile birlikte geliyor.  Yine yeni çıkacak oyunlardan Outriders ve Evil Genius 2: World Domination için uyumluluk sunuyor. En önemlisi ise GeForce RTX 30 serisi “Ampere” masaüstü ve mobil GPU’lar için Resizable BAR desteği resmi olarak gelmiş durumda.

Bu yeniliklere ek olarak GeForce GPU’larda sanallaştırma için (beta) destek de eklenmiş durumda. Diğer önemli değişiklikler arasında ise yeni OpenCL 3.0 hesaplama API desteği, Shenmue III ve The Medium için NVIDIA SLI desteği (yalnızca “Turing” GPU’larda) yer alıyor. 8K TV desteği de DP-HDMI 2.1 PCON‘de saat frekansı aralığı genişletilerek geliştirilmiş.

465.89 WHQL ile düzeltilen sorunlar arasında ise Vulkan API modunda Rainbow 6 Siege ile pikselli duman görüntüsü, RTX 30 serisinde X4 oyununda görülen bir çökme, Samsung Odyssey G9 ekranı HDMI TV ile eşleştirildiğinde RTX 2060’da aynı anda oyun oynarken ve YouTube videolarını izlerken görülen BSOD hatası yer alıyor. Yine oyun içi DOF etkinken Sunset Overdrive‘da görülen yeşil ekran bozulması ve HDR etkinken GeForce Experience kullanılarak yakalanan ekran görüntülerinin soluk görünmesi sorunu gideriliyor.

DOWNLOAD: NVIDIA GeForce 465.89 WHQL

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Index

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -