22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNVIDIA GeForce 466.11 Game Ready sürücüsü çıktı

NVIDIA GeForce 466.11 Game Ready sürücüsü çıktı

 
NVIDIA, GeForce Game Ready sürücülerinin en son sürümünü yayınladı. Sürüm 466.11 WHQL, ışın izleme ve DLSS desteği de dahil olmak üzere Mortal Shell optimizasyonuyla birlikte geliyor. Sürücüler ayrıca en son yamasıyla Valorant için NVIDIA Reflex desteği ekliyor. Ayrıca NVIDIA yayıncılar için gürültü azaltma özelliği OBS‘yi bu pakete eklemiş. NVIDIA G-SYNC desteğine sahip monitör listesi ise LG’nin 2021 model G1, B1, C1, Z1 ve LG 27GP950 serisi monitörleri ile MSI MAG301RF modeliyle genişliyor.

 {youtube}https://youtu.be/oIb6YIIxob0{/youtube}
 
GeForce 466.11 sürücüsüyle düzeltilen hatalar arasında, Supreme Commander / Supreme Commander 2 oyunlarında görüleni düşük kare hızları, Adobe Lightroom‘da siyah görünen RAW dosyaları, donanım hızlandırmalı GPU planlaması devre dışı bırakılmış sistemlerde Microsoft Flight Simulator 2020 VR‘da tekleme ve Windows’a başlatıldıktan sonra yanlış renk seviyeleri gösteren bazı ekran sorunları yer alıyor.
 
 
HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -