24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNVIDIA GeForce 471.11 WHQL sürücüsü yayınlandı

NVIDIA GeForce 471.11 WHQL sürücüsü yayınlandı

NVIDIA bugün GeForce Game Ready sürücülerinin en son sürümünü yayınladı. Sürüm 471.11 WHQL, DLSS desteğini etkinleştiren DOOM Eternal‘ın yaklaşan yaması için optimizasyon ile birlikte geliyor. Yamanın 29 Haziran’da yayınlanması bekleniyor. Sürücüler ayrıca RTX ışın izleme ve DLSS desteği de dahil olmak üzere LEGO Builder’s Journey için optimizasyon sağlıyor.

Buna ek olarak F1 2021 için optimizasyon ve Escape from Tarkov için NVIDIA Reflex entegrasyonu da eklenmiş durumda. Yine sürücüler Windows 10 Mayıs 2021 Güncellemesi (21H1) için işletim sistemi optimizasyonu sağlıyor. Bu sürümle düzeltilen sorunlar arasında; WoW Shadowlands‘deki rastgele titremeler, GeForce GTX 980M SLI dizüstü bilgisayarlarda görülen siyah ekran sorunu, FreeStyle, güncellemesinden sonra Crossfire oyununda doğru çalışmama, HDR modunda belirli HDMI ekranlarında görülen titreme, RTX 30 serisi GPU’larda HDR ile etkinleştirilen “sharpen” FreeStyle filtresiyle görülen hatalı renk oluşturma ve çoklu monitör yapılandırmalarında görülen titreme ve sinyal bağlantısı sorunları yer alıyor. 

DOWNLOAD: NVIDIA GeForce 471.11 WHQL

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -