24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNVIDIA GeForce 471.41 sürücüsü çıktı

NVIDIA GeForce 471.41 sürücüsü çıktı

NVIDIA, GeForce Game Ready sürücülerinin en son sürümünü yayınladı. Sürüm 471.41 WHQL, WDDM 3.0 uyumlu sürücüsü de dahil olmak üzere Windows 11 desteğiyle birlikte geliyor. Bu da onu NVIDIA’nın yaklaşmakta olan işletim sistemi için ilk resmi sürücüsü yapıyor. Ek olarak, sürücüler Red Dead Redemption 2 ve Chernobylite üzerinde DLSS performans geliştirmesi sağlıyor. Ayrıca CUDA 11.4 desteği de eklenmiş durumda.

 {youtube}https://youtu.be/k_sZG9Bao9Q{/youtube}

Düzeltilen sorunlar arasında ise Capture One‘da donanım hızlandırma eksikliği, Valorant‘ta HUD kaybı sorunları, DOOM Eternal‘da oyun donması, League of Legends‘ın başlatılamaması sorunu, HDR modunda belirli DSC monitörlerde fare işaretçisi sorunları, bazı oyunlarda bulanık Ansel alan derinliği, eski sürücülerden güncelleme yapıldıktan sonra bazı monitörlerde ekran çözünürlüğünün 640×480 ile sınırlandırılması, HDMi 2.1 aracılığıyla bağlanan 8K ekranlarda bozuk HDMI ses çalma ve LG C9 OLED TV‘lerde HDMI ses kesintileri gibi problemler yer alıyor.

DOWNLOAD: 471.41 WHQL

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -