24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNvidia RTX Voice artık resmi olarak GTX kartları destekliyor

Nvidia RTX Voice artık resmi olarak GTX kartları destekliyor

Nvidia‘nın yapay zeka kullanarak RTX kartlarında kullandığı ve oyuncuların istenmeyen arka plan sesleri gidermesine izin veren RTX Voice uygulaması bundan böyle resmi olarak GTX kartlarda desteklenecek. Tom’s Hardware’de paylaşılan habere göre GTX ekran kartları 410.18 ve üzerindeki sürücüler ile RTX Voice özelliğini kullanabilecek. Böylece RTX Voice, GTX 600 serisine kadar tüm eski kartlarda çalışabilecek.

 {youtube}https://youtu.be/GRFjfGH87Dk{/youtube}

NVIDIA Broadcast sayesinde yüksek klavye sesi, rahatsız edici mikrofon paraziti ve gürültülü çalışan PC fanları gibi arka plandaki istenmeyen sesler, Gürültü Giderme özelliği ile tek tuşla yapay zeka kullanarak ortadan kaldırılabiliyor. Bu sayede sessiz bir ortam bulmak zorunda kalmadan yayın yapmak, uzaktan toplantılara katılmak veya gürültülü ortamdaki oyuncuların sesini kapatarak daha kolay anlaşılmalarını sağlamak mümkün.

NVIDIA BROADCAST

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -