22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerPhilips, Full HD IPS monitörü 242B1G'yi tanıttı

Philips, Full HD IPS monitörü 242B1G’yi tanıttı

Philips sürdürülebilir üretkenlik için tasarladığı çevre dostu monitörü 242B1G‘yi tanıttı. Profesyonellere yönelik Philips monitörlerin B serisinden olan bu model yeni bir güç tasarrufu düzeyi sunuyor. Kullanım kolaylığı ve görsel rahatlığa ek olarak Full HD IPS paneli yüksek bir renk doğruluğu ve geniş görüş açısı sağlıyor. 

Philips 242B1G, süper enerji verimliliği sunan tasarımı sayesinde önemli ölçüde enerji tasarrufu hedefliyor. Bunu da güç verimli özellikleri ile önemli ölçüde daha az enerji kullanırken parlaklığı ve rengi koruyan yeni bir LED arka ışık teknolojisi sayesinde yapıyor. Monitör ayrıca PowerSensor, LightSensor ve 0 watt’lık sabit güç anahtarı gibi bir dizi başka güç tasarrufu teknolojisine sahip. PowerSensor, zararsız kızılötesi sinyallerle kullanıcının varlığını veya yokluğunu algılayarak buna göre monitör parlaklığını otomatik olarak düşürüyor ve % 80’e varan enerji tasarrufu sağlıyor. LightSensor teknolojisi ise ortam ışığı yoğunluğunu ölçerek ekran parlaklığını ayarlıyor. Bu monitörün bir diğer özelliği de kullanıcıların karbon ayak izini azaltmada etkili kılan 0 watt’lık güç anahtarı oluyor. Bu sayede bir dokunuşla monitör AC gücünden tamamen kesilebiliyor ve sıfır güç tüketimi sağlanıyor.

Monitörün Full HD (1920×1080) çözünürlüğe sahip IPS paneli sRGB gamı ​​kapsamının % 102‘sini karşılıyor. Ofis monitörlerinin aksine de 75 Hz yenileme hızına sahip. Philips, monitörde bir tanesi akıllı telefonları ve benzer cihazların hızlı şarj edilmesini destekleyen dört adet USB 3.2 bağlantı noktası sunan USB hub’a da yer vermiş. Monitörün Şubat ayından itibaren 179,99 £ etiketi ile satışa sunulması bekleniyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -