23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerPlaystation 5 özel oyunu Deathloop, Xbox ve Game Pass'a 2022'de gelecek

Playstation 5 özel oyunu Deathloop, Xbox ve Game Pass’a 2022’de gelecek

Arkane‘nin roguelike türündeki FPS oyunu Deathloop için dün gerçekleşen State of Play yayınında yeni oynanış videosu ve bilgiler paylaşıldı. Buna göre Deathloop konsol tarafında yaklaşık bir sene PlayStation 5‘e özel olacak. Eylül 2022‘de ise Xbox’a ve Game Pass’a gelecek.

 {youtube}https://youtu.be/R7A-xbYoqlY{/youtube}

Deathloop, nişancı türündeki oyun Dishonored‘dan kazandıkları yenilikçi sanat yönetimi ve Grindhouse tarzıyla ilgi çekiyor. Deathloop’un özü tamamen deneme yanılma yoluyla öğrenmekten geçiyor. Oyuncular öldükten sonra aynı günü tekrar tekrar yaşayarak Groundhog Day tarzı bir döngüye sıkışıyorlar. Oyunda yer alan bu süreç denemeye teşvik edilerek bir zaman sınırlamasına bağlı bırakılmıyor. Ayrıca her koşuda silahlarınızı ve kilitli olmayan yeteneklerinizi de korumak mümkün.

Deathloop, 14 Eylül 2021‘de PlayStation 5 ve PC‘ye gelecek. 21 Eylül 2022’ye kadar da Xbox konsollarında mevcut olmayacak.

 {youtube}https://youtu.be/kTnzLC6Utk0{/youtube}

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -