22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerSamsung Galaxy Note 9 Tanıtıldı - Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Samsung Galaxy Note 9 Tanıtıldı – Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Samsung yeni amiral gemisi modelini görücüye çıkardı. Galaxy Unpacked 2018 etkinliği ile Galaxy Note 9 ve Galaxy Watch’un özellikleri belli oldu. Ülkemizde meraklılarını bekleyen fiyatlar ise şöyle;

Samsung’un yeni akıllı telefon modeli Galaxy Note 9, 6.4 inçlik ekran ile geliyor. Akıllıda önceki model amiral gemilerinde olduğu gibi Super AMOLED panel kullanılmaya devam ediliyor. En çok takdir ettiğimiz özelliklerinde ise Samsung’un çentikli ekran tasarımı yerine kavisli ekran ile Infinity Display anlayışını sürdürmesi oluyor.

Ekranın çözünürlüğü ise QHD+, 1440 x 2960 (516 ppi) seviyesinde. 1.2 Gbps LTE internet bağlantı teknolojisi sayesinde ise Galaxy Note 9 internete oldukça hızlı bağlanabiliyor. Ekran HDR10 ve Always-On desteği sunarken, Corning Gorilla Glass 5 teknolojisi ise ekranı koruma görevini üstleniyor. Cihaz gücünü yeni Exynos 9810 işlemcisinden alıyor. 4 bin mAh bataryaya ev sahipliği yapan Galaxy Note 9, IP68 sertifikası ile su ve toz dayanıklılığına da sahip.

{youtube}https://youtu.be/rjaL94yEJME{/youtube}

Samsung bu modelde yeni bir soğutma çözümü sunuyor. Bu sayede Galaxy Note 9, oyunlarda ısınıp yavaşlamıyor. Samsung’un depolama alanında tercihini 128 GB ve 512 GB olarak kullandığını görüyoruz. Kullanıcılar dilerlerse micro SD kart desteğiyle telefonlarının depolama limitini 1 TB’a kadar çıkarabilecek.

Cihazın arkasında yer alan çift kamera, 12 MP ve bu kameralardan biri f/1.5 ile f/2.4 arasında değişebilir diyafram açıklığı sunuyor. Diğer kamerada ise 52 mm lens ile 2x optik zoom desteği sunuluyor. Akıllı kalem S Pen ise bu modelde uzaktan kumandaya dönüşen yeni bir yeteneğe kavuşuyor. Böylece kullanıcılar S Pen ile YouTube’da videoyu durdurup başlatabiliyor, uzaktan fotoğraf çekebiliyor, PowerPoint ile yaptığı bir sunumu yönetebiliyor.

Türkiye Satış Fiyatı Ne Olacak?

Galaxy Note9’un 6 GB RAM / 128 GB dahili hafızalı seçeneğiyle gelecek olan modelinin tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 6.499 TL olarak belirlenmiş. Yeni akıllı 10 Ağustos 2018’den itibaren piyasaya sunulacak. 8 RAM / 512 GB dahili hafızalı modelin tavsiye edilen satış fiyatı ise KDV dahil 7.499TL olacak şekilde ayarlanmış ve yine Ağustos sonunda piyasada olacak. Renk seçeneklerinde ise Gece Siyahı ve Lavanta Moru, bu renklere uygun S Pen ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Okyanus Mavisi renk seçeneğine ise Sarı renkli S Pen eşlik edecek.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -