22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerSony, Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store'dan kaldırdı!

Sony, Cyberpunk 2077’yi PlayStation Store’dan kaldırdı!

CD Project RED‘in yılın en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan ve bir dizi ertelemenin ardından çıkışını gerçekleştiren Cyberpunk 2077‘nin sıkıntıları bitmiyor! Bildiğiniz üzere oyun PlayStation 4 ve Xbox One’da oynanabilecek seviyede değil. Bir dizi hata, fps düşüşleri, çökmeler ve kötü grafikler gibi birçok sıkıntıya sahip. Hal böyle olunca da oyuncular haklı olarak iade taleplerinde bulunmuştu. Başta iadeleri kabul etmeyen Sony ise yeni bir açıklamayla iadeleri kabul edeceğini duyurdu ve oyunu PlayStation Store‘dan kaldırdı.

CD Project RED’in ‘özür dilemesi’ ve eski nesilde para iadesi yapacağını söylemesi üzerine oyuncular iade talebi oluşturmuştu. Fakat hem Microsoft hem de Sony ‘efendim böyle bir durumdan bizim haberimiz yok’ diyerek talepleri kabul etmemişti. Öyle ki oyunculara ‘güncelleme gelecek bekleyin‘ demeleri ise ateşi daha da körüklemişti. Son yapılan açıklamada ise Sony iadeleri kabul edeceğini söyleyerek oyunu PS Store’dan kaldırdı. Cyberpunk 2077 karmaşası uzun bir süre daha devam edecek gözüküyor. Umarız CD Project RED tüm platformlarda oyunu daha iyi optimize eder ve sorunları bir an önce giderir.

İşte Sony’den gelen resmi açıklama:

SIE, yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamaya çalışmaktadır, bu nedenle PlayStation Store üzerinden  Cyberpunk 2077 ‘yi satın alan tüm oyuncular için tam bir para iadesi yapmaya başlayacağız.  SIE ayrıca  Cyberpunk 2077 ‘yi PlayStation Store’dan bir sonraki duyuruya kadar kaldıracaktır.

Cyberpunk 2077’yi PlayStation Store üzerinden satın aldığınızı onayladıktan sonra para iadesi işlemine başlayacağız.  Para iadesinin tamamlanmasının ödeme yönteminize ve finansal kurumunuza bağlı olarak değişiklik gösterebileceğini lütfen unutmayın.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -