22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonsolSony Türkiye'den Playstation 5 fiyatıyla ilgili açıklama geldi!

Sony Türkiye’den Playstation 5 fiyatıyla ilgili açıklama geldi!

Sony Türkiye‘den PlayStation 5 fiyatıyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Bildiğiniz üzere ülkemizdeki ekonomik duruma bağlı olarak kurda artış gözükmekte ve haliyle satıcılar ürün fiyatlarını güncellemekte. Bu artışlardan her şeyde olduğu gibi konsol fiyatları da etkileniyor. Yakın zamanda resmi olarak Xbox Series S/X fiyatlarında güncelleme yapılarak fiyat artışı etiketlere yansıtıldı. Bu durum Sony Türkiye’den benzer bir hamle gelecek mi sorusunu akıllara getirmişti. Neyse ki korktuğumuz olmadı!

Sony Türkiye’nin yaptığı açıklamaya göre PlayStation 5 oyun konsollarının tavsiye edilen perakende satış fiyatlarında 2021‘in ilk çeyreğinde vergi indirimine bağlı yapılan güncelleme sonrasında herhangi bir değişiklik olmayacak. Buna göre PlayStation 5’in Ultra HD Blu-ray disk okuyucuya sahip modeli eski fiyat etiketi, 7.499 TL ile satılmaya devam edecek. Elbette bunlar tavsiye edilen fiyat etiketleri ve piyasada bu fiyata PS5 bulmak neredeyse imkansız. Bakalım bu açıklama sonrası mağazalarda 11.000 liradan başlayan ve uçuk rakamlara çıkan fiyatlar olumlu olarak etkilenecek mi bekleyip göreceğiz.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -