24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerSubnautica, PS4 ve Xbox One’a Dalış Yapıyor

Subnautica, PS4 ve Xbox One’a Dalış Yapıyor

Natural Selection serisinin arkasındaki bağımsız geliştirici ve yayıncı firma Unknown Worlds Entertainment, Subnautica’nın PlayStation 4 ve Xbox One’a çıktığını bugün duyurdu. Ocak 2018’de PC’ye çıktığından beri, sualtı açık dünya macera oyununu 3 milyondan fazla oyuncu indirdi. Bağımsız stüdyo Panic Button sayesinde, oyunun gelişmiş grafikler ve optimize edilmiş kontroller sunan PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları geliştirildi.

 {youtube}https://youtu.be/GkEwheG7eI0{/youtube}

Bugünden itibaren, Subnautica dünya çapında PlayStation Store‘da ve Microsoft Store‘da 29.99$’a satışta olacak. Gearbox Publishing ile olan ortaklığın bir parçası olarak, oyunun mağazalardaki perakende satışı Kuzey Amerika’da bugün, Avrupa’da ise 7 Aralık’ta başlayacak.

Subnautica’da PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları nefes kesici ama bir o kadar da tehlikeli sualtı dünyasını keşfediyor. Esrarengiz bir gezegene umulmadık bir kaza ile düşen kaşifler, hayati kaynaklara erişmek için bu yabancı okyanusu araştırıyor, bu esnada, denizin en derin ve en karanlık kısımlarında gezen dehşet verici yaratıklardan kaçıyorlar. Bu devasa sualtı dünyasında her oyuncu, yolculuğu boyunca vahşi yaşamı kataloglayabilir, hayatta kalmak için gereken ekipmanı üretebilir ve özelleştirilmiş bir sualtı harekat üssü inşa edebilir. Oynanış özellikleri arasında şunlar var:

Devasa Bir Sualtı Dünyasına Dalış Yapın

  • Keşfedilmemiş bir dünyaya zorunlu iniş yaptıktan sonra oyuncular cevaplar ararken envaiçeşit okyanus canlısıyla karşı karşıya geliyor. Kaşifler derinlere indikçe, güneşte kavrulmuş mercan resiflerinden, derin-deniz hendeklerine varıncaya kadar, çevre ve yaşam formları değişiyor ve yeni tehditler ortaya çıkıyor.

Topla, Üret ve Hayatta Kalın

  • Macera, bir acil durum yaşam kapsülünde başlıyor, oyuncuların hemen su, yemek ve kaynak bulması, sonra da hayatta kalma şanslarını artıracak daha gelişmiş ekipmanlar üretmek için gereken şablonları ve malzemeleri toplamak üzere araştırma yapması gerekiyor.

Sualtı Yaşam Alanları İnşa Edin

  • Kazazedeler, mobilyalar, araç bölmeleri, gözlem odaları gibi bir dizi modül ve bileşenler arasından seçim yaparak özel sualtı üslerini oluşturuyorlar. Oyuncular daha derinlere daldıkça, baskı artıyor, bu yüzden güvende kalmak için üslerinin gövdesinin kuvvetini yönetmek zorundalar.

Sırrı Çözün

  • Görülmemiş bir mimari, deniz yaşamını etkileyen esrarengiz bir hastalık ve çözülmemiş sırlar derinlerde bekliyor. Oyunun hikayesi, oyuncuları zorunlu inişlerinin nedeni bulmakla ve gezegenden canlı olarak kaçabilmek için gereken araçları araştırmakla görevlendiriyor.

İstediğiniz Şekilde Oynayın

  • Subnautica‘nın Survival modunda oyuncular okyanusu keşfedip sağlık, açlık ve susuzluklarını yönetiyorlar; Hardcore modunda, sadece BİR can ile, O2 uyarısı da olmadan baskıya dayanıyorlar; ya da Creative modunda içlerindeki vizyoneri ortaya çıkarıp sağlık veya kaynak maliyeti olmadan okyanusu özgürce keşfedebiliyor ve üsler kurabiliyorlar.
HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -