13.2 C
İstanbul
17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaHaberlerTesla, Tam Otomatik Sürüş yazılımını 4.000 $ daha ucuz hale getiriyor

Tesla, Tam Otomatik Sürüş yazılımını 4.000 $ daha ucuz hale getiriyor

Tesla, ABD ve Kanada’da Tam Otomatik Sürüş yazılımının fiyatını düşürdü. Şirketin X’teki bir gönderisine göre Tam Otomatik Sürüş (FSD) Yeteneği olarak adlandırılan özelliğin eklenmesinin maliyeti artık ABD’de 8.000 ABD Doları (veya Kanada’daki alıcılar için 11.000 Kanada Doları) Tesla’nın 6.000 Dolarlık Geliştirilmiş Otomatik Pilot seçeneğinine sahip kullanıcılarda bu pakete 2.000 $ karşılığında FSD’ye yükseltebilirler.

Tesla’nın sürücü destek özellikleri yıllardır düzenleyiciler tarafından inceleniyor ve ismine rağmen Tam Otomatik Sürüş, bu aşamada bir insan sürücünün yerini tamamen devralacak durumda değil. Tesla, web sitesinde mevcut FSD özelliklerinin “aktif sürücü denetimi gerektirdiğini ve aracı otonom hale getirmediğini” belirtiyor. Mart ayında şirketin, yazılımın neler sunabileceğini görebilmeleri için personelinin, alıcılara yeni arabalarını eve götürmeden önce FSD’nin kısa bir demosunun yapılması gerektiği yönünde bir talimat getirdiği bildirildi.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -