22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerTorchlight Serisinin Yeni Oyunu Torchlight Frontiers Duyuruldu

Torchlight Serisinin Yeni Oyunu Torchlight Frontiers Duyuruldu

Perfect World Europe B.V. en yeni geliştirici stüdyosu Echtra Games, Inc.’in, ödüllü Torchlight serisinin yeni oyunu Torchlight Frontiers üzerinde çalıştığını duyurdu. Torchlight I and II ‘nin sevilen Torchlight evreninde geçen bu paylaşımlı-dünya aksiyon-RPG oyunu, dünyanın dört bir yanından ARPG tutkunlarının gönlünde yer kazanan, markanın kendine has özelliklerinin ve mekaniklerinin birçoğunu geri getiriyor.

Runic Games ve Blizzard North eski kurucularından Max Schaefer önderliğindeki Torchlight Frontiers ekibi, Diablo and Torchlight markaları gibi, ARPG türe şekil veren oyunlardan sorumlu olmuş emektar geliştiricilerden oluşuyor. Torchlight Frontiers PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında yayınlanacak.

{youtube}https://youtu.be/3w4M1n0JXcs{/youtube}

Perfect World Entertainment Yayınlama Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Yoon Im, açıklamasında “Perfect World Entertainment, ilk Torchlight oyunundan beri Max Schaefer ile sağlam bir iş ilişkisine sahip olageldi ve Torchlight serisine geçirttiği evrim vizyonuna güveniyoruz. Max yıldız geliştiricilerden oluşan bir ekip kurdu ve bu ekibin Torchlight Frontiers’e getirdiği beceri ve engin deneyimi hayranlıkla izliyoruz. Echtra Games’in şirketimizin bir parçası olmasından gurur duyuyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Echtra Games Genel Müdürü Max Schaefer ise açıklamasında “Torchlight evrenini paylaşımlı bir dünyaya çevirmek markanın her zaman amaçları arasında olmuştu ve bunu nihayet gerçekleştirebildiğimiz için heyecan içindeyim. Torchlight Frontiers, Torchlight’ın özgün hissini vermeyi sürdürürken kendi yaratıcılığımızla özellikler kattığımız, kanlı canlı bir evren olacak. Ekip gerçekten özel bir şey inşa diyor ve fanların Gamescom ve PAX West’te ilk kez olarak oynamaları için sabırsızlanıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Torchlight Frontiers, sevilen Torchlight serisinin özünü, paylaşılan, kalıcı ve dinamik olarak oluşturulan bir dünya ile birleştiriyor. Oyuncular esas Torchlight tarzını aratmayacak biçimde, arkadaşları ve sadık petleriyle takım oluşturarak canlı bir dünyada kesip biçerek ilerliyor, yitik medeniyetlerin antik kalıntılarını keşfediyor, ganimet ve tehlikeli yaratıklarla dolu zindanlara atılıyor. Torchlight Frontiers hakkında ayrıntılı bilgi ileri bir tarihte açıklanacak.

Torchlight Frontiers Gamescom ve PAX West’e geliyor! Gösteriye katılanlar, oyunun erken demosunu ilk oynayanlar arasında olabilmenin yanı sıra, 21 – 25 Ağustos tarihleri arasında Almanya’daki Gamescom (Salon 8, Stant# B41) ve 31 Ağustos’tan 3 Eylül’e kadar Seattle’daki PAX West stantlarımıza (Stant # 1115) gelerek Echtra Games geliştiricileriyle tanışabilecekler.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -