24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberler8Bitdo, Microsoft Project xCloud lisanslı oyun kolu Sn30 Pro'yu tanıttı

8Bitdo, Microsoft Project xCloud lisanslı oyun kolu Sn30 Pro’yu tanıttı

8Bitdo, Microsoft’un xCloud Projesi için özel olarak tasarlanmış Sn30 Pro denetleyicisini duyurdu. Microsoft, xCloud oyun akışı hizmetini Eylül ayında Xbox Game Pass’in bir parçası olarak başlatmaya hazırlanıyor. Yeni hizmet Google Stadia, GeForce NOW ve Amazon’un yaklaşmakta olan oyun akışı hizmetlerine rakip olacak şekilde konumlandırılıyor. Aksesuar üreticileri de yeni ürünlerini hazırlamakla meşgul. 

SN30 Pro retro NES denetleyicisi Bluetooth üzerinden tüm Android telefon ve tabletlerle uyumlu olarak çalışabiliyor. Resmi olarak Microsoft Project xCloud uyumlu olarak lisanslanmış durumda. Dahili pili ile 18 saat kullanım sağlayabiliyor. USB-C bağlantı noktası üzerinden şarj edilen denetleyiciyi bir telefona bağlamak için isteğe bağlı bir de montaj parçası geliyor. Sn30 Pro’yu Amazon üzerinden 44.99 USD karşılığında ön sipariş ile almak mümkün. 21 Eylül‘de ise raflarda olacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -