22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMafia: Definitive Edition'ın çıkışı da gecikecek!

Mafia: Definitive Edition’ın çıkışı da gecikecek!

COVID-19 pandemisiyle oluşan zorlu şartlar sebebiyle oyunun çıkış tarihi 28 Ağustos’tan 25 Eylül tarihine kaydırıldı. Konuyla ilgili Mafia: Definitive Edition yapımcısı Hangar 13 ile dağıtımcısı 2K bir açıklama paylaştı: ‘Mafia: Definitive Edition’ın dünya çapında piyasaya çıkış tarihi 25 Eylül oldu. İlk planlanan çıkış tarihi 28 Ağustos’tu, ancak dünya çapında devam eden COVID-19 pandemisi sebebiyle çıkış tarihine kadar bu süreci tamamlayabilmek çok zor hale gelmeye başladı. Oyunun deneyim kalitesinden ödün vermek ise isteyeceğimiz en son şeydi.

{youtube}https://youtu.be/WqHxcO3PQPA{/youtube}

En başından beri bu proje bizim tutkumuz oldu. Birçok geliştiricimiz orijinal Mafia’yı yeniden yaratmamıza yardım etti. Hepimiz, bu zamansız klasiğin güncellenmiş deneyimini oluşturmak için kendimizi adadık. Mafia: Definitive Edition’ı tüm dünyadaki hayranlarımız için en iyisi haline getirdiğimiz süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için çok teşekkür ediyoruz.’ Sözlerine yer verildi. Hangar 13 aynı zamanda 22 Temmuz tarihinde Mafia: Definitive Edition’ın detaylı bir oynanış videosunu da paylaşacak. Twitter’da @MafiaGame hesabını takip ederek 15 saniyelik teaser videosunu şimdiden izlemek de mümkün.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -