23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerAMD Radeon Software Adrenalin 21.1.1 sürücüsü çıktı

AMD Radeon Software Adrenalin 21.1.1 sürücüsü çıktı

AMD, Radeon Software Adrenalin 21.1.1 numaralı yeni grafik sürücüsünü yayınladı.. Sürücü paketi önceki 20.12.1 sürücülerine kıyasla RX 6800 XT ile 4K‘da % 10‘a varan bir performans artışı sağlıyor. Buna ek olarak henüz çıkan oyunlardan Hitman 3 için optimizasyon sunuyor. Ayrıca Quake II RTX için de destek gelmiş durumda.

Bu yeniliklere ek olarak bazı sorunlar da sürücüyle düzeltiliyor. Radeon Yazılımında kayıt/akış kaplama göstergesinin kendisini varsayılan konuma sıfırlamasına neden olan bir sorun ve HDR‘ın etkin olduğu ekranlarda titreyen performans ölçümleri sorunu çözülüyor. Yine MSAA etkinleştirildiğinde GTA V‘de görünmeyen yansımalar düzeltiliyor. Steam Arayüzü etkinken DOOM Eternal’da yaşanan çökme sorunu gideriliyor. Samsung Odyssey G9 C49G95T‘de 5K 240 Hz’de ekran bozulması problemi de düzeltilen sorunlar arasında yer alıyor.

DOWNLOAD: AMD Radeon Software Adrenalin 21.1.1

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -