24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNVIDIA GeForce Hotfix 461.33 sürücüsü çıktı

NVIDIA GeForce Hotfix 461.33 sürücüsü çıktı

NVIDIA, GeForce yazılımı için yeni bir düzeltme güncellemesi yayınladı. Sürüm 461.33 düzeltmesi bir sonraki WHQL güncellemesinin şekillenmesini beklemeden birkaç göze batan hatayı gideriyor. Bu sürümde CUDA GPU hızlandırmalı Mercury Playback Engine kullanılırken gözlemlenen bir Adobe Premiere Pro çökmesi gideriliyor. Yine NVIDIA Yayın kamera filtrelerinde uygulamanın takılması, Steam VR ile gözlemlenen bazı takılma ve gecikme sorunları da düzeltiliyor.

Bu düzeltmelere ek olarak Detroit: Become Human oyunundaki rastgele çökmeler düzeltiliyor. NVENC kullanırken Zoom video görüşmelerindeki yanlış renklerin görünmesi soruna da düzeltilmiş durumda. Assassin’s Creed Valhalla’da uzun bir oynama süresinden sonra görülen çökme sorunu da giderilen hatalar arasında yer alıyor. Son olarak GeForce RTX 30 serisi GPU’larda X4: Foundations oyunundaki çökme giderilerek Vulkan API modunda gözlemlenen bozuk HUD sorunu da düzeltiliyor.

DOWNLOAD: NVIDIA GeForce Hotfix 461.33 Standard | NVIDIA GeForce Hotfix 461.33 DCH

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -