15.6 C
İstanbul
22 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaHaberlerAMD Radeon Software Adrenalin 21.3.1 WHQL sürücüsü çıktı

AMD Radeon Software Adrenalin 21.3.1 WHQL sürücüsü çıktı

AMD geçtiğimiz hafta Beta sürümünü yayınladığı 21.3.1 sürücüsünün WHQL onaylı sürümünü yayınladı. Sürücü notlarına baktığımızda bu paketin WHQL dışında önceki sürümden pek de bir farkı olmadığını görüyoruz. Sürücü paketi yeni Radeon RX 6700 serisi için destek sunuyor. Ek olarak DOOM Eternal: The Ancient Gods, Part Two için optimizasyonla geliyor.

Radeon Anti-Lag teknolojisi artık DirectX 12 oyunlarını destekliyor. Radeon Boost performans iyileştirmesi, DirectX 12 ve Değişken Hızlı Gölgelendirme desteği de güncellenmiş durumda. Radeon Yazılımının Performans Ayarlama bölümü artık dahili bir stres testi ile birlikte geliyor. Sürücüler ayrıca yeni Vulkan API uzantıları için destek sunuyor. 

Radeon Software Adrenalin 21.3.1 ile düzeltilen sorunlar arasında ise boşta çalışırken bile Radeon Software için yüksek CPU kullanımı; Oculus VR başlığı, GCN (Polaris öncesi) GPU’lara bağlandığında sistemin çökmesine neden olan hata yer alıyor. Minecraft DXR için bozuk veya eksik doku sorunu, RX 6000 serisi GPU’larda ışın izleme etkinleştirildiğinde Call of Duty: Modern Warfare’de yaşanan çökme, RX 6800 serisinde Star Citizen ile görülen uygun olmayan aydınlatma sorunları da giderilmiş. Yine Vulkan oyunlarında siyah ekranlara neden olan Enhanced Sync + V-sync ve Hybrid Graphics sistemlerindeki siyah ekran sorunu, Bethesda Launcher‘da görülen çökme, Epic Games Social Overlay ile yaşanan renk bozulması düzeltmeler arasında. Son olarak RX Vega serisi GPU’ları kullanan yüksek yenileme oranlı çoklu monitör yapılandırmalarında titreme, bozulma ve video kartının ses çıkışına bağlı TV ekranlarında görülen ses kaybı problemleri de giderilmiş.

DOWNLOAD: AMD Radeon Software Adrenalin 21.3.1 WHQL

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -