22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerReturnal'ın yapımı tamamlandı

Returnal’ın yapımı tamamlandı

PlayStation 5 için geliştirilen Returnal’ın yapımcısı Housemarque, bugün oyunun Gold Master diskini teslim ederek çıkışına bir adım daha yaklaşıldığını duyurdu. Oyunda Astra adı verilen bir uzay araştırma birliğinin üyesi Selene’nin şekil değiştiren bir gezegene zorunlu iniş yapması sonrasındaki macerasına konuk olacağız.

 {youtube}https://youtu.be/5929rKazHbE{/youtube}

Bu gezegende tek başına mahsur kalan Selene, hayatta kalmak için antik bir medeniyetin kıraç topraklarını araştırmak ve canını dişine takarak mücadele etmek zorundadır. Tekrar tekrar yenilir ve her öldüğünde yolculuğuna yeniden başlamak zorunda kalır. Returnal’ın savaş sahnelerinde göz alıcı görsel efektlere ve mermilerin cehennem gibi havada uçuştuğu kapışmalara tanık olacağız. Her döngü bize yeni kombinasyonlar sunacak. Bu sebeple her seferinde hayatta kalabilmek için sınırlarınızı zorlamanız ve farklı stratejiler belirlemeniz gerekecek. Tekrar oynanabilirliği fazlasıyla yüksek olarak tasarlanan ve bu yönteme uygun şekilde değişen dünyasıyla Returnal, üzerinizdeki ölü toprağını atarak her doğuşta yeni ve gelişen zorluklara karşı mücadele etmeye davet edecek.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -