22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerAOC çerçevesiz oyuncu monitörü CU34G2X'i tanıttı

AOC çerçevesiz oyuncu monitörü CU34G2X’i tanıttı

AOC doğal 3440 x 1440 çözünürlük ile gelen yeni oyuncu monitörü CU34G2X modelini tanıttı. 34-inç büyüklüğündeki monitör 21:9 en boy oranıyla UltraWide deneyimi sunuyor. Monitörde 1500R kavis kullanılıyor ve VA panele sahip. Rekabetçi oyunlar için tepkime süresi 1 ms, yenileme hızı ise 144hz olarak belirlenmiş. 

AOC bu modelde AMD FreeSync Premium desteği sunuyor. Ergonomiye önem veren CU34G2X modeli ince kenarları ve çerçevesiz tasarımı ile minimum dikkat dağılımını hedefliyor. Çoklu monitör kurulumları için de uyumlu. Eğme, döndürme ve VESA montaj özelliklerine sahip ve yüksekliği ayarlanabilir standı ise sağlıklı bir duruşa yardımcı olarak uzun oyun seansları için konforu artırmayı hedefliyor. Buna ek olarak AGON ve AOC Gaming monitörlerinde sıfır ölü piksel garantisi olduğunu da hatırlatalım. Monitörün fiyatı ise henüz belli değil.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -