22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMicrosoft Surface Duo, 10 Eylül'de satışa sunulacak

Microsoft Surface Duo, 10 Eylül’de satışa sunulacak

Microsoft uzun bir süre önce Surface ailesini yenileme kararı almıştı. Bu ürünlerden en ilgi çekici olanı ise mobil pazarına dahil olacak çift ekranlı Surface Duo olmuştu. Dün yapılan duyuru ile de çıkış tarihi ve satış fiyatı belli oldu. Buna göre Surface Duo, 10 Eylül’de $1,399 fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

  {youtube}https://youtu.be/CqRKOY4Cgvw{/youtube}

Microsoft, mobil pazarda oldukça popüler olmaya başlayan katlanabilir telefon rüzgarını Surface Neo ve Surface Duo ile karşılayacak. Bu modeller kullanıcılarına tam anlamda bir kullanılabilirlik ve mobilite sunmayı hedefliyor. Surface Neo, Windows 10X ile çalışan çift ekranlı bir cihaz. 360 derecelik tam sürtünmeli bir menteşesi 9-inçlik iki ekranı birleştiriyor. Surface Neo, açık durumda sınıfının en ince LCD’si olma özelliğine sahip ve tam boyutlu 13-inç bir akrana sahip oluyor. Çıkarılabilir bir klavye, Surface Pen ve Bluetooth fare uyumuyla çoklu görevler için de hazır bulunuyor.

Surface Duo ise Neo’nun daha ufak bir modeli niteliğinde. Farkı ise Android ve Surface’in özelliklerini birleştirerek tam bir mobil aygıt olması. Telefon özellikleriyle de gelen Duo’nun 5.6-inç ekranı açıldığında 8.3-inç bir tablet halini alıyor. 

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -