24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerASUS, TUF VG28UQL1A oyuncu monitörünü tanıttı

ASUS, TUF VG28UQL1A oyuncu monitörünü tanıttı

ASUS, PC ve yeni nesil konsollar için tasarlanmış yeni oyun monitörü TUF Gaming VG28UQL1A‘ı tanıttı. 28-inç büyüklüğünde bir ekran ile gelen monitör, 1 ms griden griye (GTG) yanıt süresine, 4K 144 Hz yenileme hızına ve IPS panele sahip. Bu monitör oyun oynamanın yanı sıra Ekran Akışı Sıkıştırma (DSC) teknolojisini destekleyerek 4K 120 Hz doğal bir oyun deneyimini hedefliyor.

Yeni HDMI 2.1 arayüzünü kullanan monitör akıcı bir oyun deneyimi için NVIDIA G-SYNC ve AMD FreeSync Premium ile uyumlu. Ayrıca hareket bulanıklığını ortadan kaldırmak için ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB Sync) teknolojisine de sahip. Yine ASUS’un Değişken Overdrive teknolojisi sayesinde değişken kare hızlarında tutarlı ve akıcı görseller sağlayabiliyor.

TUF Gaming VG28UQL1A, VESA DisplayHDR 400 sertifikasına sahip ve DCI P3 renk gamını % 90 oranında karşılıyor. Ek olarak, yerleşik Düşük Mavi Işık teknolojisi, görüntü kalitesinden ödün vermeden kullanıcıların gözlerini potansiyel olarak zararlı mavi ışıktan korumaya yardımcı olyor. Ayrıca, LED arka ışığının yüksek hızda yanıp sönmesine yol açan düşük parlaklık seviyelerini önlemeye yardımcı olan ve daha rahat bir izleme deneyimi için göz yorgunluğunu en aza indiren Flicker-Free teknolojisi de mevcut.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -