19.6 C
İstanbul
18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerBattlefield 2042 için ilk tanıtım geldi!

Battlefield 2042 için ilk tanıtım geldi!

DICE merakla beklenen yeni Battlefield oyunu için ilk tanıtım videosunu oyuncular ile paylaştı. Battlefield 2042 ismiyle piyasada olacak yeni oyun, bizleri ABD ve Rusya’nın merkezinde olduğu 3. Dünya Savaşı’na konuk edecek. Battlefield 2042, 128 oyuncu desteğiyle ikonik topyekûn savaş tarzına benzeri görülmemiş bir ölçek getirmeyi hedefliyor. Oyuncular Conquest ve Breakthrough gibi güncellenmiş çok oyunculu modların yanı sıra yepyeni Hazard Zone gibi deneyimlere sahip olacak.

 {youtube}https://youtu.be/ASzOzrB-a9E{/youtube}

İlk paylaşılan bilgilere göre oyunda Seul‘den Mısır‘a kadar yedi farklı harita olacağı belirtiliyor. Her haritanın kendine has doğal çevreyle ilişkili mekaniklerinin olacağı da paylaşılan bilgiler arasında. Yine bu şartları lehimize çevirebilmek için son teknoloji araçları özelleştirebileceğiz. Bunlardan en basiti olarak tanıtımda gördüğümüz robotik köpeği örnek verebiliriz. 22 Ekim‘de raflarda olacak Battlefield 2042‘nin oynanış videosu ise 13 Haziran‘da paylaşılacak. Böylelikle oyunun neye göründüğü hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiz. Tetikte bekliyoruz!

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -