22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerElden Ring sonunda görücüye çıktı

Elden Ring sonunda görücüye çıktı

Bandai Namco ve geliştirici FromSoftware merakla beklenen oyunları Elden Ring‘in ilk oynanış videosunu dün akşam geçekleşen Summer Fest etkinliği kapsamında oyuncular ile paylaştı. 21 Ocak 2022‘de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak oyun, efsanevi yazar George R. R. Martin tarafından yazılmış efsanelerden esinleniyor.

 {youtube}https://youtu.be/qDNq9f_UpRw{/youtube}

FromSoftware direktörü Hidetaka Miyazaki yaptığı basın açıklamasında, “Elden Ring ile türün cesur, klasik bir evrimini yaratmak için Dark Souls serisi boyunca geliştirilen tüm karanlık fantezi ve aksiyon RPG deneyimimizi kullandık. George R. R. Martin tarafından oyun için yazılmış efsanelerden yola çıkarak da şaşırtıcı bir ölçek duygusuna sahip zengin bir dünya yarattık. Elden Ring keşfedilmeye hazır, gizem ve tehlikelerle dolu bir dünya; karakterlerin kendi gizemlerini ve gizli amaçlarını sergilediği bir drama. Bunu kendi başınıza deneyimlemekten keyif alacağınızı umuyoruz” diye konuştu.

Bandai Namco Entertainment başkanı ve CEO’su Yasuo Miyakawa ise “Gerçekten hayran olduğum iki yaratıcı Bay Miyazaki ve Bay George RR Martin tarafından yaratılan yeni bir oyun olan Elden Ring’in çıkış tarihini duyurmaktan çok mutlu ve heyecanlıyım. Bu oyunun dünya görüşünü ve cazibesini dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza ulaştırmak için Elden Ring’i sadece bir oyun olarak değil, diğer alanlarda geliştirmeye de devam edeceğiz. Desteğinizin devamını bekliyoruz.” sözlerine yer verdi.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -