22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerCOLORFUL'dan B560 CVN Mini-ITX mobo + RTX 3060 iGame Mini

COLORFUL’dan B560 CVN Mini-ITX mobo + RTX 3060 iGame Mini

Profesyonel grafik kartları, anakartlar, hepsi bir arada ve multimedya çözümleri sunan Colorful Technology, CVN B560I Oyun Serisi Mini-ITX anakartını ve onunla uyumlu kompakt bir tasarıma sahip iGame GeForce RTX 3060 Mini OC ekran kartı modelini duyurdu. Yeni ürünler, küçük form faktörlü bilgisayar tutkunlarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış. 

COLORFUL CVN B560I Oyun Serisi Mini-ITX anakartlar iki farklı model ile gelecek. Bunlardan beyaz ve gümüş renkli CVN B560I Gaming Frozen modeli, siyah ve gümüş renkli CVN B560I Gaming Pro modeli tercih edilebilecek. COLORFUL, yeni Mini-ITX anakartları tamamlamak için ayrıca 182 mm uzunluğa sahip kompakt iGame GeForce RTX 3060 Mini OC grafik kartını da kullanıcılara sunuyor.

Her iki anakartta da 10. nesil ve 11. nesil Intel Core işlemcileri destekleyen Intel B560 yonga seti bulunuyor. Anakartlar, çok çekirdekli işlemcilere yeterli güç dağıtımı sağlayan 60 A DrMos güç modülleri ile 6+2 güç fazlı tasarımı kullanıyor. Anakart ayrıca hızlı kablosuz bağlantı için en yeni Intel Wi-Fi 6 çözümüyle donatılmış. Yine AMD Radeon ve NVIDIA GeForce grafik kartları için bir adet  PCIe 4.0 X16 yuvasına sahip. COLORFUL, CVN B560I GAMING PRO anakart modeli için 185 dolar, CVN B560I GAMING FROZEN için de 195 dolar etiket belirlemiş.

Kompakt tasarımı ile dikkat çeken iGame GeForce RTX 3060 MINI OC 12G L ise yanızca 182 mm uzunluğunda ve 2 yuvalı PCI genişletme yuvasına sığabiliyor. CVN B560I Gaming Frozen anakartını tamamlayan beyaz ve gümüş renkli bir temaya sahip. Ekran kartı “MINI” kırmızı etiket ve beyaz renkli bir arka plakaya sahip. Ayrıca oyun estetiği için görünür tarafta bir RGB ışık çubuğu da geliyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -