21.8 C
İstanbul
17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaHaberlerCrysis Remastered Trilogy duyuruldu

Crysis Remastered Trilogy duyuruldu

Crytek artık bir klasik haline gelmiş FPS serisi Crysis‘in PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için oyuncularla buluşacağını duyurdu. Crysis Remastered Trilogy aynı zamanda PlayStation 5 ve Xbox Series X ile de uyumlu olacak. Bu sonbaharda raflarda olacak Crysis Remastered üçlemesinde Crysis Remastered, Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered yer alacak. Crysis Remastered hali hazırda çıkmış durumda. Oyuncular dilerse her iki devam oyunu da ayrı ayrı alabilecek.

 {youtube}https://youtu.be/_b0csk7IdJw{/youtube}

Konuylu ilgili olarak proje lideri Steffen Halbig yaptığı basın açıklamasında; “İkonik Crysis oyunlarının yeni nesil donanım için yeniden düzenlenmiş tek bir pakette geri döndüğünü duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Her oyun, hem serimize yeni başlayanlar hem de macerayı yeniden yaşamak isteyen oyuncular için en iyi Crysis deneyimini sunarak günümüz platformlarında güzel görünecek ve oynanacak şekilde geliştirildi.” sözlerine yer verdi.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -