23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerEVGA, NVIDIA Reflex destekli oyuncu faresini tanıttı

EVGA, NVIDIA Reflex destekli oyuncu faresini tanıttı

EVGA oyunculara yönelik ürünlerini NVIDIA Reflex desteğine sahip yeni oyuncu fareleri X17 ve X15 modeli ile genişletiyor. NVIDIA Reflex Latency Analyzer uyumlu yeni oyuncu fareleri gelen tıklamaları algılayan ve ardından NVIDIA G-SYNC‘de ortaya çıkan piksellerin değişmesi için geçen süreyi ölçerek gecikmeyi en düşük seviyeye indiriyor.

 {youtube}https://youtu.be/-cXg7GQogAE{/youtube}

Bu özellik sayesinde oyuncular rekabetçi oyunlarda yanıt verme hızına bağlı olarak çok daha iyi performans alabilecekler. Normal bir kullanıcının bu tür bir ölçümü yapabilmesi daha önce oldukça maliyetliydi. Öyle ki oyuncuların özel yüksek hızlı kameralar ve ekipmanlar için 7000 doların üzerinde bir bütçeye ihtiyaçları vardı. Reflex Latency Analyzer ise bu maliyeti ortadan kaldırarak farenin PC ve ekran performansının çok daha eksiksiz ve doğru bir şekilde anlaşılmasını sağlıyor. EVGA X17/X15 oyun farelerinde bu özelliği kullanabilmek için EVGA GeForce RTX 30 Serisi grafik kartı ve uyumlu NVIDIA G-Sync monitör ihtiyacı olduğunu da eklemekte fayda var. Yeni modellerden X17‘nin fiyatı 80 dolar olarak belirlenmiş. X15’in fiyatı ise henüz belli değil.

 {youtube}https://youtu.be/-rJiDK-K4og{/youtube}

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -