24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerGigabyte'dan yeni bir sıvı soğutma: AORUS WaterForce X

Gigabyte’dan yeni bir sıvı soğutma: AORUS WaterForce X

GIGABYTE yeni AIO sıvı soğutma çözümü AORUS WaterForce X serisini duyurdu. Hem Intel hem de AMD platformlarındaki üst seviye işlemcilerden yüksek bir performans almak için üretilen soğutmada kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilmek için 240/280/360 mm‘lik üç farklı radyatör boyutu sunuluyor. AORUS WaterForce X’in 7,8 mm‘lik tüp çapı, akışı % 37 artırabiliyor. Yine dayanıklılık ve ısı dağılımını optimize etmek için de seramik eksenli bir pompa kullanılıyor.

Soğutucuda kullanılan Graphene Nano yağlayıcı fan yapısı, düşük sürtünme katsayısı ve yüksek yağlama ile yatak üzerindeki aşınma oranını ve karbon birikimini azaltıyor. Bu da kovanlı yatak fanının ömrünü 2,1 kat uzatarak, düşük fan hızında bilyalı yatağın gürültüsünü önleyerek daha sessiz bir çalışma sunuyor. Özel bir LCD ekran ile gelen soğutucuda Chibi Time ve MP4\GIF\JPG formatlarına destek sunuluyor. Entegre Micro SD portu sayesinde ise kullanıcılar ekran için modlar ve özelleştirilmiş ayarları kullanabiliyor. AORUS WaterForce X‘de RGB FUSION desteği de mevcut.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -