22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNVIDIA GeForce 461.72 WHQL sürücüsü çıktı

NVIDIA GeForce 461.72 WHQL sürücüsü çıktı

NVIDIA bugün GeForce sürücülerinin en son sürümünü yayınladı. Sürüm 461.72 WHQL, yeni çıkan GeForce RTX 3060 ekran kartı için destek sunuyor ve Outriders oyununun demosu için optimizasyon sağlıyor. Ayrıca Nioh 2 – The Complete Edition ve Mount & Blade II: Bannerlord oyunları için de DLSS desteği bu sürücüyle geliyor.

{youtube}https://youtu.be/Si2Fz562nTI{/youtube}

Yeni sürücü paketi Rainbow Six Siege için NVIDIA Reflex desteği sunuyor. Yine düzeltilen sorunlar arasında G-SYNC etkin ve pencereli modda Hitman 2 ve Edge of Eternity oyununda yaşanan tekleme sorunu, G-SYNC etkinken pencereli ve tam ekran modları arasında geçiş yaparken Vulkan uygulamalarında fark edilen bir performans düşüşü, Windows 10 1803 sürümü ile görülen X4: Foundations‘de yaşanan çökme sorunu, HDMI görüntü çıkışıyla titreyen Blu-ray oynatma, Chrome ve Edge tarayıcılarında Ampere grafik kartlarında rastgele görülen TDR sıkıntısı yer alıyor. Son olarak LG CX OLED TV‘lerin G-SYNC özellikli olarak tanınmaması sorunu da giderilmiş.

DOWNLOAD: NVIDIA GeForce 461.72 WHQL

{youtube}https://youtu.be/ddsrauBnEGM{/youtube}

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -