22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerLG'nin transparan OLED TV'si görücüye çıktı

LG’nin transparan OLED TV’si görücüye çıktı

LG, CES 2021 kapsamında fütüristik özellikleriyle dikkat çeken 55-inç büyüklüğündeki şeffaf OLED TV‘sini tanıttı. Transparan özelliğindeki paneliyle şeffaf OLEV TV’ler daha çok yatak odaları, restoranlar ve metroların pencereleri gibi yerlerde akıllı özellikler ve bilgilendirme amaçlı kullanımı hedefliyor. Ayrıca LG Display’in Cinematic Sound OLED (CSO) teknolojisi sayesinde kendi dahili hoparlörlerine de sahip.

{youtube}https://youtu.be/2wgLUDKSaTg{/youtube}

LG Display‘in kıdemli başkan yardımcısı ve ticari işletme başkanı Jong-sun Park şeffaf OLED TV için şu sözlere yer veriyor: “Şeffaf OLED, OLED’in avantajlarını en üst düzeye çıkaran ve mağazalar, alışveriş merkezleri ve iç mekanlar gibi günlük hayatımızın çeşitli yerlerinde kullanılabilen bir teknoloji. Otonom araçlar, metro trenleri ve uçaklarda mevcut ekran paradigmasını değiştirebilecek yeni nesil bir ekran özelliğini taşıyor.”

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -