23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNVIDIA GeForce 461.09 WHQL sürücüsü çıktı

NVIDIA GeForce 461.09 WHQL sürücüsü çıktı

NVIDIA, GeForce Game Ready sürücülerinin en son sürümü olan GeForce 461.09 WHQL numaralı sürücü paketini yayımladı. Sürücüler herhangi bir oyun optimizasyonu içermiyor ancak önemli bir güvenlik güncellemesi ile birkaç düzeltme geliyor. Bu sürümde yer alan düzeltmeler arasında, Windows Mail ve Takvim uygulamalarında FPS sayacının görünmesine neden olan bir hata yer alıyor. Yine GeForce GTX 750 Ti’de fark edilen BSOD hatası, GTX 1080 Ti‘de sistemin sabit renge dönmesi ve ekran titremesi gibi sorunlar da gideriliyor.

LG OLED TV modellerine bağlandığında uyumsuz HDR uygulama hatası ve üç adet 4K UHD monitör takılı olan sistemleri uykudan uyandırırken meydana gelen BSOD sorunu da düzeltmeler arasında bulunuyor. Buna ek olarak NVIDIA ileriki sürümle düzeltilmesi gereken ilginç bir sorunu da belirlemiş. Görünüşe göre “Turing” ve “Ampere” grafik mimarilerine dayalı GPU’lar daha yüksek yenileme hızına sahip G-SYNC monitörlerde boştayken yüksek bir güç tüketimi sergiliyor.

DOWNLOAD: NVIDIA GeForce 461.09 WHQL

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -