22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNVIDIA GeForce 461.92 Game Ready sürücüsü çıktı

NVIDIA GeForce 461.92 Game Ready sürücüsü çıktı

NVIDIA, GeForce Game Ready sürücülerinin en son sürümünü yayınladı. Sürüm 461.92 WHQL, “Overwatch” için resmi olarak NVIDIA Reflex desteği sunuyor. Bu özellik giriş gecikmesini ve tüm sistem gecikmesini önemli ölçüde azaltmak için sunuluyor. Bu sayede; fare ile yapacağınız hareket girişleri oyuna daha hızlı kaydedildiği için rekabetçi mücadelelerde isabetler doğru bir şekilde yansıtılabiliyor. Paylaşılan tabloda Reflex’in “Overwatch” ile tüm sistem gecikmesi üzerindeki etkisini görmek mümkün.

GeForce 461.92 numaralı sürücü ayrıca bir dizi sorunu da gideriyor. Bunlar arasında; bazı masaüstü uygulamalarının belirli PC yapılandırmalarında pencereyi yeniden boyutlandırırken titremesi veya takılması, GeForce GTX 1660 Super bulunan bilgisayarlarda monitörün üst kısmında görülen rastgele titremeler, Vulkan ile Red Dead Redemption 2‘de karakter modelinde görülen pikselli siyah noktaları yer alıyor. Ayrıca Rocket League ile oyun yükleme süreleri de iyileştirilmiş. Sürücüler, belirli bilgisayarlarda kesintili takılmaları azaltmak için de gölgelendirici önbelleğini Fortnite için optimize ediyor. 

DOWNLOAD: NVIDIA GeForce 461.92 WHQL

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -