24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerSteam, Playstation 5'in oyun kolu DualSense için resmi destek sunuyor

Steam, Playstation 5’in oyun kolu DualSense için resmi destek sunuyor

Steam, son Steam API güncellemesi ile Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5’in oyun kolu DualSense için resmi destek sunduğunu duyurdu. Steam Girdi API’sini kullanan tüm oyunlar artık PS5 kontrolcüsüyle tamamen uyumlu hâle gelmiş durumda. Öyle ki bunun için geliştirici güncellemesine dahi gerek duyulmuyor.

Yeni güncelleme ile Dualsense sahipleri Steam üzerinde Death Stranding, No Man’s Sky, Horizon Zero Dawn ve diğer oyunlarda kullanmak için kolu yapılandırabilecekler. PC’de Dualsense’e LED, dokunmatik yüzey, titreşim ve jiroskop özellikleri için tam destek sunuluyor. Henüz adaptif tetikler için bir destek yok eklemekte fayda var. Dualsense desteği herkese açık Steam masüstü istemcisi betasını kullanan bütün oyuncular için mevcut. Daha fazla test yapıldıktan sonra da platform genelinde herkesin kullanımına sunulacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -